Toimintamme

Olemme toimittaneet valmisbetonia vuodesta 1995 lähikuntiemme alueelle. Toiminta alueemme on laaja valmisbetoniyritykseksi ja toimimme ja toimitamme valmisbetonia mm. seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Joutseno, Imatra, Puumala, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Kitee, Tohmajärvi, Savonlinna.

Suuren oman kalustomme ansiosta voimme suorittaa suuretkin valut joustavasti ja erittäin kokonaiskustannus tehokkaasti asiakkaalle. Palvelussamme pyrimme aina valun, asiakkaan ja lopputuloksen kannalta parhaaseen niin hyvään lopputulokseen, kun vain mahdollista. Onnistunut valu ja lopputulos on kaiken tärkeintä ja tästä meidät hyvin tunnetaankin!

Autamme rakentajaa monella tapaa, joten katso kaikki palvelumme! Linkki kaikki palvelumme.

Laatu Ja betonit

Yrityksellämme on ollut alusta alkaen SFS-laadunvalvonta-sertifikaatti (Inspectan valvonnan alainen tuotantolaitos) joka vaaditaan ja takaa tuotteidemme turvallisuuden ja laadun vaativimmissakin kohteissa. Valvonnan tunnuksena on FI – tunnus.

Rakennusmääräykset velvoittavat käyttämään kaikissa K-25 ja sen yli vaatimissa rakenteissa sertifikaatin vaatimukset täyttävää betonia. Tämä kannattaa huomioida kaikessa rakentamisessa. Itä-Suomessa kaikilla ei ole tätä perusvaatimusta josta voi seurata ongelmia mm. rakennusvalvonnan kanssa.

Yrityksellämme on myös 1. luokanvalmisbetonityönjohtaja vastaamassa tuotannosta ja laadusta vaativimmissa kohteissa. Yhdessä nykyaikaisen valmistus-, ja kuljetuskaluston kanssa toimitamme luotettavan ja laadukkaan palvelun kaikkiin kohteisiin, niin isoihin kuin pieniinkin. Lisäksi sertifikaatti sisältää tielaitoksen vaatimukset/laajennetun sertifikaatin. Vahva kokemus erikoisvaluista ja erikoismassoista varmistaa kohteiden onnistumisen ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kalusto
Kalustomme koostuu nykyaikaisista 4 ja 5-akselisista pumppu-, hihna- ja ränniautoista. Tarvittaessa myös isot pumput isoihin kohteisiin. Lisäksi kuljettajamme ovat vuosien kokemuksella erittäin kokeneita, joten työmailla voidaan luottaa siihen, että työt tehdään ammattitaidolla ja rakentajaa auttaen. Suuren kalustomme ansiosta pystymme vastaamaan paremmin rakentajien tiukkoihin aikatauluihin. Linkki

Miten muuten voimme auttaa? Entä jos tarvitsen lattiamiehiä?
Autamme rakentajia tarvittaessa löydämme työmaalle ammattimaiset ja hyvät lattiamiehet suorittamaan lattiavalut. Tai jos tarvitset valuihin apumiestä avuksi niin sekin onnistuu. Tämän ansiosta voit olla varma, että saat raudanlujat ammattilaiset suorittamaan valusi. Tarvittaessa hoidamme työt kokonaisuutena, jolloin asiakkaalta jää yksi huolehdittava alue pois projektista. Neuvomme myös oikeiden laatujen ja kaluston valinnassa. Hyvin tehty pohjatyön suunnittelu on tärkeä osa onnistunutta valua. Betoni laatujen kehitystyössä on syntynyt monia erikoismassoja hiukan vaativampiin kohteisiin, joten kannattaa kertoa mitä haetaan niin osaamme auttaa paremmin.. Meidän kanssa toimiessa voit olla varma että homma toimii..

Saat meiltä lattiapinnoitteet, pölynsidonta tarvikkeet ja halkeamien injektointi aineet hallien, autotallien yms. lattioihin. Toimitamme myös jätevesijärjestelmät, putket ja mm. laiturin ponttoonit, joten kannattaa tutustua palveluihimme tarkemmin. Kaikki tämä varmasti siten, homma toimii ja hinta on kohdallaan! Eli kun suunnittelet rakentamista, kannattaa soittaa kysyä, kuinka voimme auttaa! ! Linkki palveluiden yhteenveto sivulle: Linkki

Entä kuinka toimimme talvella?
Talvirakentajille pystymme toimittamaan tarvittaessa jatkuvalla tuotannolla ~30 asteista betonia ilman tuotannon hidastumista tehokkaan lämmityslaitteistomme avulla. Lisäksi lämpötilojen seurantamme on erittäin tarkkaa uusien järjestelmien ansiosta. Tarvittaessa suoritamme myös erilaisia lujuus ja lämpötila laskelmia. Myös lämpötilojen seurannat, jolloin voidaan varmistaa varmasti muottien oikea aikainen purkaminen.