Yritys ja historia

Karjalan Betoni Oy Itä-Suomessa toimiva perheyritys, jonka perustivat Juha ja Anneli Terävä. Alkaen Erkki Terävän maatalouden maanviljelystä ja maidon tuotannosta (Maatalous vuodet 1965-2005), josta sukupolven vaihdoksella jatkoivat ja erikoistuivat samalla muihin yritys aloille. Aina lokakaivojen, kuljetuspalveluiden (Alkaen 1985-) ja murskeiden toimittamisesta nykyiseen betonin ja sivutuotteiden valmistamiseen (Alkaen 1994-). Kuvassa ylhäällä mm. Juha & Jani Terävä.

Toimintamme muuttuessa ja asiakkaita palvellessa olemme kehittäneet toimintaamme ja kalustoamme vuosien varrella jatkuvasti. Vuonna 2009 betoni autoja oli 4 kpl (kuva alla: Parikkalan valo lehteen v. 2009) ja tätä kirjoittaessa vuonna 2018 kokonais kuorma-auto määrä on 13 kpl, joista betoniautoja on 10 kpl, (4 kpl näistä on pumppuautoja). Sekä lukematon määrä erilaisia päivityksiä ja investointeja muuhun kalustoon ja toimintaan.. Jani Terävä aloitti omalta osaltaan yrityksen kehittämisen päätoimisesti v. 2008 valmistuttuaan kone- ja laitesuunnittelun sekä rakennusinsinööriksi yhdellä kertaa.

Tavoitteenamme on palvella rakentajaa ja asiakkaita laajalla alueella mahdollisimman tehokkaasti ja hyvin, sekä saada tyytyväinen asiakas.. Ja näistä meidät tunnetaankin hyvin.

Meiltä onnistuu erikoiskohteet ja erikoisemmat betonit, sekä vahvaa osaamista kaikkeen betoniin liittyvään.. Joten aina kannattaa kysyä: Kuinka voimme auttaa sinua kohteessasi? Ota yhteyttä!