Sertifikaatti

Yrityksellämme on ollut alusta alkaen SFS-laadunvalvonta-sertifikaatti (Inspectan valvonnan alainen tuotantolaitos) joka vaaditaan ja takaa tuotteidemme turvallisuuden ja laadun vaativimmissakin kohteissa. Valvonnan tunnuksena nykyisin on FI – tunnus.

Rakennusmääräykset velvoittavat käyttämään kaikissa K-25 ja sen yli vaatimissa rakenteissa sertifikaatin vaatimukset täyttävää betonia. Tämä kannattaa huomioida kaikessa rakentamisessa. Itä-Suomessa kaikilla ei ole tätä perusvaatimusta, josta voi seurata ongelmia mm. rakennusvalvonnan kanssa tai Ely keskuksen / tukien kanssa.

Yrityksellämme on myös 1. luokanvalmisbetonityönjohtaja vastaamassa tuotannosta ja laadusta vaativimmissa kohteissa. Yhdessä nykyaikaisen valmistus-, ja kuljetuskaluston kanssa toimitamme luotettavan ja laadukkaan palvelun kaikkiin kohteisiin, niin isoihin kuin pieniinkin. Lisäksi sertifikaatti sisältää tielaitoksen vaatimukset/laajennetun sertifikaatin. Vahva kokemus erikoisvaluista ja erikoismassoista varmistaa kohteiden onnistumisen ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.