Laatu:
Yrityksellämme on ollut alusta alkaen SFS-laadunvalvonta-sertifikaatti (Inspectan valvonnan alainen tuotantolaitos) joka vaaditaan ja takaa tuotteidemme turvallisuuden ja laadun vaativimmissakin kohteissa. Valvonnan tunnuksena on FI - tunnus.

Rakennusmääräykset velvoittavat käyttämään kaikissa K-25 ja sen yli vaatimissa rakenteissa sertifikaatin vaatimukset täyttävää betonia. Tämä kannattaa huomioida kaikessa rakentamisessa. Itä-Suomessa kaikilla ei ole tätä perusvaatimusta.

Yrityksellämme on myös 1. luokanvalmisbetonityönjohtaja vastaamassa laadusta vaativimmissa kohteissa. Yhdessä nykyaikaisen valmistus-, ja kuljetuskaluston kanssa toimitamme luotettavan ja laadukkaan palvelun kaikkiin kohteisiin, niin isoihin kuin pieniinkin. Lisäksi sertifikaatti sisältää tielaitoksen vaatimukset/laajennetun sertifikaatin.

Talvirakentajille pystymme toimittamaan tarvittaessa jatkuvalla tuotannolla yli 40 asteista betonia ilman tuotannon hidastumista tehokkaan lämmityslaitteistomme avulla. Lisäksi lämpötilojen seurantamme on erittäin tarkkaa uusien järjestelmien ansiosta. Tarvittaessa suoritamme myös erilaisia lujuus ja lämpötila laskelmia. Myös lujuuksien seurannat, jolloin voidaan varmistaa varmasti muottien oikea aikainen purkaminen. Kovien pakkasten aikaan kysy purkumahdollisuudet.

Kalusto
Kalustomme koostuu nykyaikaisista 4-akselisista pumppu-, hihna- ja ränniautoista. Tarvittaessa myã isot pumput isoihin kohteisiin. Lisäksi kuljettajamme ovat vuosien kokemuksella erittäin kokeneita, joten työmailla voidaan luottaa siihen, että työt tehdään ammattitaidolla ja rakentajaa auttaen. Suuren kalustomme ansiosta pystymme vastaamaan paremmin rakentajien tiukkoihin aikatauluihin.
 

Autamme rakentajia tarvittaessa löydämme työmaalle ammattimaiset ja hyvät lattiamiehet suorittamaan lattiavalut. Tai jos tarvitset valuihin apumiestä avuksi niin sekin onnistuu. Tämän ansiosta voit olla varma, että saat raudanlujat ammattilaiset suorittamaan valusi. Tarvittaessa hoidamme työt kokonaisuutena, jolloin asiakkaalta jää yksi huolehdittava alue pois projektista. Neuvomme myös oikeiden laatujen ja kaluston valinnassa. Hyvin tehty pohjatyön suunnittelu on tärkeä osa onnistunutta valua. Betoni laatujen kehitys työssä on syntynyt monia erikoismassoja hiukan vaativampiin kohteisiin, joten kannattaa kertoa mitä haetaan niin osaamme auttaa paremmin..Meidän kanssa toimiessa voit olla varma että homma toimii..

Saat meiltä lattia pinnoitteet hallien, autotallien yms. lattioihin. Toimitamme myös jätevesi järjestelmät, putket ja mm. laiturin ponttoonit, joten kannattaa tutustua palveluihimme tarkemmin. Kaikki tämä varmasti siten, homma toimii ja hinta on kohdallaan! Eli kun suunnittelet rakentamista, kannattaa soittaa kysyä, kuinka voimme auttaa! ! Linkki palveluiden yhteenveto sivulle: Linkki

Toimitamme myös
- kaivonrenkaita ja valurautaiset kansistot.
- Viemäriputket ja jätevesi järjestelmät
Kaivonrenkaat
Katso myös ohjeita ja työturvallisuus sivu: