Perusta
Teemme ja toimitamme asiakkaille myös polttopuuta Etelä-Karjalan alueella. 
Pää-asiassa teemme koivuklapeja ~33 cm maksimi pituisena. Tilauksesta myös muita kokoja. 

Kuten kaikessa toiminnassamme. Laatuun panostetaan.. Ja suurien tuotanto- ja kuljetusmäärien ansiosta pystymme toimittamaan puut asiakkaille varmasti edulliseen hintaan kohteeseen tuotuna.

Laatu
Klapimme kulkevat tuotannon aikana rumpupuhdistimen läpi, jolloin puu on lähes kokonaan puhdasta roskista, purusta ja silpusta. Puhdas puu kuivuu nopeammin ja sisälle ei kantaudu roskaa kantovaiheessa. Valitsemme myös itse raaka-aineemme, jolloin tuotannosta karsiutuu pois lahot ja tummuneet puut. Puu on sitä mitä luvataan..

Kuormassa polttopuun koko on sekalaista. On sytytyspuita ja isompia lisäyspuita. Eli ei pelkkää pientä silppua mitä saa syöttää jatkuvalla syötöllä. Mittaamme myös aina puun kosteuden kuormasta, jolloin puun kosteus % on tiedossa kuormaushetkellä (kuiva puu).

Linkki kiinnostuneille: Tietoa puun kuivumisesta erilaisissa olosuhteissa -VTT

Kuljetus
Kuljetamme klapit pihallesi jakelupäivänä ja yhdessä normaali kuormassa tulee kerralla 7, 14 tai 21 irtokuutiota klapeja (Mikäli tarvitset muita määriä niin kysy..). Ja mikäli et tarvitse kuin 7 kuutiota, kysy tutuiltasi ja tehkää kimppatilaus, jolloin säästetään rahdeissa ja saatte klapit vielä edullisemmin. Kuorma on helppo jakaa ja jokainen saa saman verran polttopuuta.

Voit myös itse tulla hakemaan halutun määrän klapeja ja säästää rahdissa.

Kysy myös:
Klapit asiakkaan puista & Ensi vuoden puut ennakkoon tilattuna edullisesti ! !

Tilaukset: 0400 250 015
TAI
a s e m a @ k a r j a l a n b e t o n i . f i

(
Tilapäisesti pois käytöstä Klikkaa yhteydenottosivulle )
Niin otamme sinuun yhteyttä.

www.karjalanklapi.fi