Betonit ja pumppaukset kuljetettuna asiakkaalle Etelä­‹arjalassa


Karjalan Betoni Oy
on Itä­Suomessa toimiva valmisbetonia toimittava yritys.

Valttejamme ovat:

- kuljetuspumppuautot (Cifa 32m, 28m & Cifa 24m, ks. kalusto sivu)
(tarvittaessa saadaan myös muita kohteen mukaan)
- pitkillä teleskooppi hihnoilla olevat hihna-autot
- ränniautokalusto 
- lisäksi käytössä on myös erilaisia maansiirtokoneita ja lava-autoja, kuten,
4-akselinen sora-auto, vaihtolava-auto, L150E, L120E, L120 pyöräkoneet.

- talvirakentajille voimme valmistaa betonin haluttuun lämpötilaan. Myös isot kohteet.
- suoritamme myös asiakkaan pyynnöstä erilaisia laskelmia, kokeita ja seurantoja työmaan laadun ja toimivuuden edistämiseksi.
- Lattiat kokonaisuutena, kannattaa jo kysyä antura vaiheessa!! Esim. muovi ja teräskuitu lattiat tarvittaessa yms. Ja uutta Suomessa, langattomat kosteusmittausanturit betonivaluihin.. KYSY LISÄÄ !
- meiltä myös lattia pinnoitteet, hoitoaineet yms. (Mastertop yms.).
- kaikki erikoisbetonit - värilliset - tehdas ympäristöissä yms. Kannattaa kysyä !
- Jäte- ja viemäri järjestelmät yms. tuotteet
 
- Teimme yksinkertaisen listan palveluistamme rakentajalle: ks. linkki 


 

Yrityksellämme on ollut alusta asti SFS-Inspectan valmisbetonin laadunvalvonta-sertifikaatti, joka vaaditaan ja takaa tuotteidemme turvallisuuden ja laadun vaativimmissakin kohteissa. Rakennusmääräykset velvoittavat käyttämään kaikissa K-25 ja sen yli vaatimissa rakenteissa sertifikaatin vaatimukset täyttämää betonia. Tämä kannattaa huomioida kaikessa rakentamisessa.

Yrityksellämme on myös 1. luokanvalmisbetonityönjohtaja vastaamassa laadusta vaativimmissa kohteissa. Yhdessä nykyaikaisen valmistus-, ja kuljetuskaluston kanssa toimitamme luotettavan ja laadukkaan palvelun kaikkiin kohteisiin.

If You need service in English,
please call to: +35840 8331 664

Valmisbetonia, betoni ja pumppaukset. Toimitukset betoni Imatra, Joutseno, Ruokolahti, Rautjärvi ja betoni Parikkala. Myã betonia Lappeenranta, Punkaharju, Savonlinna ja Puumala. Pumppaukset, ready concrete toimitettuna Itä­-Suomi, Kaakkois Suomi ja Etelä­- Karjala. Edullinen ja halpa hinta. Kysy Teräv¤, sekä ­mastertop, hierto ja lattia pinnoitteet. Hyvät lattiat ja lattiamiehet, sekä ¢etonivalut kokonaisuutena. Toimitukset ränniautolla, hihna autolla sokkeli, antura ja lattia betonit.